Uusi Lahti, 15.9.2021, Textile2021 näyttelystä

TEXTILE2021 käsittelee taiteen keinoin tekstiilimateriaalien syntymistä, käyttöä ja kiertoa.Ilmiöitä tarkastellaan tekstiilitaiteen, tekstiilikuiduista työstettyjen teosten, mediataiteen sekä ekodesignin kautta.

Taina De Carvalho luennoimassa kansainvälisessä konfressissa.

Yhteisömme jäsen taideterapeutti Taina De Carvalho Luennoimassa kansainvälisessä Culture, Health and Wellbeing International 2021 konferenssissa tiistaina 22.6 2021. Hän esittää miten taidepohjainen ekososiaalinen pedagogia voi toimia koulussa vastauksena ekososiaaliseen kriisiin. Liput ja aikataulut löytyvät täältä.

Faktori-lehti 2/2021

Mediaunion jäsenlehti Faktori kävi tekemässä artikkelin suunnitteilla olevasta pohjoismainen- paperi ja painokeskuksesta. Klikkaa tästä artikkeliin.

Natural Indigo Finland

Kehitimme yhteistyössä Natural Indigo Finlandin kanssa luonnollisiin väriäineisiin pohjautuvan silkkipainovärin, jonka kiinnitys tekstiiliin toimii pelkästään lämmön avulla. Kesän ja syksyn aikana toteutetaan painotestejä sivuvirta pohjaisiin luonnonväreihin mm. Kelta-punasipulista, pajusta ja morsingosta.

ZINElahti -tapahtuma Sammonkadulla 5.9.2020

Osana Lahti Fringe Festival -kaupunkikulttuuritapahtumaa Painovoima ry järjestää Lahdessa ensimmäistä kertaa Päijät-Hämeen alueella pienjulkaisuihin keskittyvän tapahtuman, joka on suunnattu niin eri kulttuurijärjestöille, yksityisille taiteenharjoittajille ja -harrastajille kuin yleisölle. Tapahtuman ohjelmaa ja toteutusta ovat Painovoima ry:n kanssa yhteistyössä tuottamassa Lahden kaupunki (Fringe Festival), Lahden Runomaraton ry, Lahden kaupunginkirjasto, Helsinki Poetry Connection ry ja Runoyhdistys Nihil Interit …

ZINElahti -tapahtuma Sammonkadulla 5.9.2020 Lue lisää »