Tapahtumat

Painovoima on mukana monessa!
You can find us at these events.

Ammatillisen toimijuuden intensiivikurssilla syvennytään työhön ja persooniin työssä. Kurssi sopii kaikille työelämässä oleville, työelämään palaaville tai työelämää vasta aloitteleville. Kurssilla opitaan reflektoimaan oman työelämän ja työyhteisön rakenteita sekä itseä työntekijänä. Kurssi tarjoaa erilaisiin luoviin menetelmiin pohjautuvia tapoja jäsentää omaa työpersoonaa, ohjata suuntautumista työssä ja kehittyä yksilönä. Kurssi sisältää ennakkotehtävän, neljä koulutustapahtumaa, kolme välitehtävää, palautteen sekä 15 min henkilökohtaisen loppuvalmennuksen. Koulutustapahtumissa tarvittavat välineet kuuluvat kurssin hintaan, mutta tarvitset joitain perustarvikkeita, kuten liimaa, puuvärit/tussit/vesivärit ja paperia välitehtävien suorittamiseen kotona. Kurssin ohjaajana toimii sanataiteilija Johanna Santala.

Kurssin hinta: 300 € / hlö

Kurssi järjestetään Sammonkatu 8 H, 5. kerros. Opetuskerrat ovat 23.4., 7.5., 21.5. ja 4.6. klo 18-19.30. Opettaja tulee hakemaan kurssilaiset katutason lasiaulasta.

Ilmoittautumiset: painovoimapaja@gmail.com tai p. 040 5959 931.

Äitienpäivän etkoilla hemmotellaan äitiä ikimuistoisella runomuotokuvalla. Tule kokemaan erityinen yhteinen hetki, jonka aikana saat ohjausta runomuotokuvan tekemiseen. Muotokuva on runollinen tulkintasi kohteesta, joka asettuu katseltavaksi ja kohdattavaksi sellaisena kuin hän on. Olennaista on tunnelma, kohteen ja kirjoittajan välinen kontakti, kohtaaminen kasvokkain sekä kirjoittamisen tapahtuminen aktiivisessa vuorovaikuttamisessa.
Tekstisi tulostetaan lopuksi kauniille käsintehdylle paperille, jonka voit antaa äidillesi lahjaksi. Ohjaajana on runoilija Johanna Santala.

Tapahtuman hinta: 30 € / 2 hlö. Tarvikkeet sisältyvät tapahtuman hintaan. Kurssi maksetaan etukäteen laskulla tai Painovoiman verkkokaupassa.

Kurssi järjestetään Sammonkatu 8 H, 5. krs.
Painovoiman pop up -myymälästä voit tehdä etkoilla myös huikeita löytöjä! Myymälä on avoinna klo 11-15. Myymälään vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset: painovoimapaja@gmail.com tai p. 040 5959 931.

Sergein suositut muotokuvapiirustuskurssit saavat nyt jatkoa, tervetuloa tutustumaan pastellimaalauksen mielenkiintoiseen maailmaan! Intensiivikurssilla opitaan pastellimaalauksen alkeet ja tekniikkaa. Opettajana toimii kuvataiteilija, kuvataideopettaja Sergei Pietilä.

Kurssin hinta: 60 € / viikonloppu, yht. 10 h opetusta. Kurssi maksetaan etukäteen laskulla tai Painovoiman verkkokaupassa.

Ilmoittautumiset: painovoimapaja@gmail.com tai 050 9119605.

Runoilija-joogaohjaaja Auli Kokkosen ohjaamassa runojoogassa hidastutaan ja rauhoitutaan kuuntelemaan runoja pitkiin yin-jooga-asentoihin. Harjoitus sopii niin ensikertalaisille kuin pitkään harjoitelleille. Otathan oman joogamaton mukaan!

Kurssin hinta 15 €. Kurssi maksetaan etukäteen laskulla tai Painovoiman verkkokaupassa.

Ilmoittautumiset: painovoimapaja@gmail.com tai 040 5959931.

Menneet tapahtumat