Mikä Painovoima?

For English, click here.

PAINOVOIMA on aktiivinen toimija ja kaupunkikulttuurin kehittäjä.

PAINOVOIMA ylläpitää ja kehittää kolmea eri perinteisiin taidemenetelmiin pohjautuvaa ja luovan työskentelyn mahdollistavaa työtilaa.

PAINOVOIMA tekee yhteistyötä laajasti eri yritysten, yhteisöjen ja yksittäisten ihmisten kanssa.

PAINOVOIMA on sateenvarjo-organisaatio, joka yhdistää sinut allaan toimiviin paikallisiin taiteilijoihin, taidegraafikoihin, graafisiin suunnittelijoihin, kuvittajiin, valokuvaajiin, korutaiteilijoihin, paperi- ja puualan käsityöläisiin, suunnittelijoihin, sanataiteilijoihin, ajattelijoihin, tuottajiin, taideterapeuttiin sekä muihin hyvinvoinnin ammattilaisiin.

PAINOVOIMA haluaa mukaan myös sinut, luovan alan toimija, yhteistyökumppaniksi tapahtumiin ja luovan alan hankkeisiin, suunnittelemaan Lahteen entistä parempaa kaupunkikulttuuria sekä saamaan inspiraatiota ja uusia ideoita omaan tekemiseen.

PAINOVOIMA järjestää tai on osana useissa mielenkiintoisissa tapahtumissa, koulutuksissa ja kursseissa sekä tarjoaa hauskan ja inspiroivan ympäristön yllättävillekin yhteistyöprojekteille.

Onko sinulla kurssi- tai tapahtumaidea? Tarjoatko palvelua vai onko sinulla ryhmä, joka etsii palvelua? Ota yhteyttä, suunnitellaan lisää!

painovoimapaja[at]gmail[piste]com / Pekka Litmanen 044 278 5923