Vuokrattavat tilat

Grafiikanpajan lisäksi Sammonkadun tiloista löytyy vuokrattavaa tilaa kokouksille ja tapahtumille, kuten omintakeisella teemalla varustettu neuvotteluhuone sekä Draamapajan tilat. Yhteisön hallinnoimista tiloista löytyy myös pimiö valokuvien kehittämiseen, paperipaja paperin valmistukseen, ateljeetiloja sekä muita verkostomme tarjoamia palveluja kuten äänitys- ja valokuvausstudio. Onko sinulla spesifi tarve tietynlaiselle tilalle? Laita viestiä ja mietitään toimivin vaihtoehto yhdessä! Yhteystiedot löydät omalta välilehdeltään.

Grafiikanpaja

Lahden Taidegraafikoiden uusi grafiikanpaja sijaitsee entisissä Taideinstituutin tiloissa Lahdessa osoitteessa Sammonkatu 8 B. Toiminta uusissa tiloissa alkoi 1.7.2016.

Päijät-Hämeen Liiton rahoittaman hankkeen ansiosta kulttuurihistoriallisesti arvokkaat laitteet on saatu säilytettyä yhdessä paikassa, jossa ne ovat kätevästi eri toimijoiden käytettävissä. Pajan n. 400m² laajuiset tilat ovat jo itsessään ainutlaatuinen kokonaisuus Suomen mittakaavassa. Sen edelleen toimintakuntoiset painokoneet sekä muuhun paino- ja julkaisutoimintaan liittyvä laitekanta on muodostunut n. 40 vuoden aikana.

Lahden taidegraafikoiden paja pystyy palvelemaan laajasti niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin taiteilijoita ja harrastajia, sekä koulu- ja oppimisryhmiä. Pajalla voidaan työskennellä kaikilla syvä-, laaka-, koho- ja silkkipainomenetelmillä. Käytössä on myös valokuvalaboratorio ja pimiö täydentämässä ilmaisullisia mahdollisuuksia.

Hinnasto

Paperipaja: 50 €/pv
Pimiö: 25 €/pv
Neukkari: 25 €/h, 100 €/pv
Draaman sali: 60 €/h, 400 €/pv (sis alv)
Taidegraafikon ateljee: 30 €/pv, 400 €/kk

Etsitkö työhuonetta tai -pöytää pidempäänkin käyttöön? Kysy vapaista paikoista!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.