Vuokrattavat tilat

Grafiikanpajan lisäksi Sammonkadun tiloista löytyy vuokrattavaa tilaa kokouksille ja tapahtumille, kuten omintakeisella teemalla varustettu neuvotteluhuone, Draamapajan sali sekä pohjakerroksen monimuotoiset tilat, joissa toimii pop up -hengessä satunnaisesti myös yhdistyksen Tuutti-kahvila. Yhteisön hallinnoimista tiloista löytyy myös pimiö valokuvien kehittämiseen, paperipaja paperin valmistukseen, ateljeetiloja sekä muita verkostomme tarjoamia palveluja kuten äänitys- ja valokuvausstudio. Onko sinulla spesifi tarve tietynlaiselle tilalle? Laita viestiä ja mietitään toimivin vaihtoehto yhdessä! Yhteystiedot löydät omalta välilehdeltään.

Grafiikanpaja

Lahden Taidegraafikoiden uusi grafiikanpaja sijaitsee entisissä Taideinstituutin tiloissa Lahdessa osoitteessa Sammonkatu 8 B. Toiminta uusissa tiloissa alkoi 1.7.2016.

Päijät-Hämeen Liiton rahoittaman hankkeen ansiosta kulttuurihistoriallisesti arvokkaat laitteet on saatu säilytettyä yhdessä paikassa, jossa ne ovat kätevästi eri toimijoiden käytettävissä. Pajan n. 400m² laajuiset tilat ovat jo itsessään ainutlaatuinen kokonaisuus Suomen mittakaavassa. Sen edelleen toimintakuntoiset painokoneet sekä muuhun paino- ja julkaisutoimintaan liittyvä laitekanta on muodostunut n. 40 vuoden aikana.

Lahden taidegraafikoiden paja pystyy palvelemaan laajasti niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin taiteilijoita ja harrastajia, sekä koulu- ja oppimisryhmiä. Pajalla voidaan työskennellä kaikilla syvä-, laaka-, koho- ja silkkipainomenetelmillä. Käytössä on myös valokuvalaboratorio ja pimiö täydentämässä ilmaisullisia mahdollisuuksia.

Tuutti – Cafe & Mate

Hinnasto

Paperipaja: 50 €/pv
Pimiö: 25 €/pv
Neukkari: 25 €/h, 100 €/pv
Draaman sali: 60 €/h, 400 €/pv (sis alv)
Taidegraafikon ateljee: 30 €/pv, 400 €/kk
Alakerran Tuutin tilat omalla sivullaan

Etsitkö työhuonetta tai -pöytää pidempäänkin käyttöön? Kysy vapaista paikoista!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.