Residenssi Pilvilinna, Artist in Recidence


PILVILINNA
Harjukatu 46, 15110 Lahti, Finland

For English, please see below.

Taiteilijayhteisö Painovoima tarjoaa itsepalvelumajoitusta historiallisessa miljöössä aivan Lahden keskustassa. Pilvilinnasta on upeat näkymät yli kaupungin ja kaikki palvelut ovat lähellä – Lahden matkakeskus sekä tori ovat vain kävelymatkan päässä. Vieressä ovat myös Lahden kaupungintalo ja kaupungintalon puisto, jonne voi istahtaa inspiroitumaan vaikkapa luonnoslehtiön kera.

Pilvilinnasta löytyy 2-4 hengen huoneita, joissa on erilliset sängyt. Liinavaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Osassa huoneista on omat kylpyhuonetilat ja osassa jaetut. Yhteiskeittiössä on jääkaappi, mikro sekä välineet kahvin- ja teenkeittoon. Pilvilinnan huoneet on sisustettu yksinkertaisen hillitysti, eikä niissä ole wifiä.

Hinnat

85€/yö, pidemmät varaukset sopimuksen mukaan

(sis.alv. 10%)

Yhteystiedot

Pekka Litmanen
044 2785 923
painovoimapaja@gmail.com


An artist community Painovoima is offering self-service accommodation in a historical environment in the heart of Lahti city. The view over the city from Pilvilinna is amazing and all facilities are close – Lahti travel center and the marketplace are only a short walk away. Next to Pilvilinna are also The Lahti City Hall and the City Hall Park where you can sit down with a sketchbook to get inspired.

The rooms are for 2-4 persons with separated beds. The covers and towel are included. Part of the rooms have own bathrooms and the rest have shared ones on the corridor. The kitchen is shared with tea & coffee-making facilities. The decoration of the rooms is simple and there is no WiFi.

Prices

85€/night, for longer accommodation ask for an offer

(incl. VAT 10%)

Contact information

Pekka Litmanen
044 2785 923
painovoimapaja@gmail.com