Elämän reseptikirja -työpaja

Työpajassa pohditaan itselle merkityksellisiä aiheita taideterapeutti Taina de Carvalhon johdolla.
Mikä on rakkauden resepti? Mikä on ikuisen kaveruuden resepti? Tai vaikkapa unelman resepti?

Työpajan aikana tutustutaan kirjasta löytyviin elämän resepteihin ja pysähdytään hetkeksi pohtimaan itselle merkityksellisiä aiheita. Työpajassa jokainen lapsi voi tehdä oman reseptin tai voidaan tehdä ryhmän yhteinen resepti. Reseptien aiheet tulevat osallistujilta itseltään eli ovat tärkeitä asioita juuri heille. Työpajassa käytetään erilaisia luovia menetelmiä, mm. kuvataiteita.

Työpajan ohjaa Elämän reseptikirjan koonnut taideterapeutti, kuvataiteilija ja kouluttaja Taina de Carvalho, joka on kehittänyt omat taidepohjaisen ekososiaalisen pedagogian. Taina työskentelee tällä hetkellä mm. Vääksyn Aurinkovuoren koulussa taideterapeuttina ja Lahden Kansanopistossa kouluttajana.

Elämän reseptikirja on koskettava kirja elämän tärkeistä asioista. Sen kirjoittamiseen, aiheiden löytämiseen, tutkimiseen ja kuvittamiseen on osallistunut lahtelaisen Kärpäsen koulun 24 neljäsluokkalaista.

Suositusikä: lapset 3 vuodesta ylöspäin.

Työpajaa voidaan myös räätälöidä esim. lasten ja aikuisten yhteiseksi työpajaksi, jossa vanhemmat pääsevät mukaan. Sopii myös kouluille sekä päiväkodeille.

Ota yhteyttä: painovoimapaja@gmail.com / Johanna Santala 040 595 9931