Tuotteet

Painovoiman kautta voit ostaa lahtelaisten taitelijoiden käsintehtyjä tuotteita, kuten paperia, kortteja, kasseja ja paitoja. Vieraile jälleenmyyntipaikassa tai tule ostamaan haluamasi tuotteet edullisimmin suoraan pajalta! Mahdollista myös personoida tuotteita vaikkapa liikelahjoiksi tai kutsuiksi.

Ota yhteyttä ja tule käymään!

Pekka Litmanen / 044 278 5923 / painovoimapaja@gmail.com

 

Jälleenmyyjät:

Taina de Carvalho – Elämän reseptikirja, 20€

Elämän reseptikirja on hauska ja koskettava kirja lapsille tärkeistä aiheista.

Elämän reseptikirja on koskettava kirja elämän tärkeistä asioista ja osa ainutlaatuista hanketta, joka alkoi syksyllä 2018 Kärpäsen koulussa Lahdessa. Kirjan on koonnut ja hankkeen ideoinut suomenranskalainen kuvataiteilija, taideterapeutti ja kouluttaja Taina de Carvalho ja kustantanut Kustannus Oy Pieni Karhu. Kirjan kirjoittamiseen, aiheiden löytämiseen, tutkimiseen ja kuvittamiseen on osallistunut 24 noin 10-vuotiasta lasta.

Kirjan ideana on ollut tehdä elämän reseptejä ruokakirjan tapaan. Lapset tekivät oman reseptinsä itse valitsemistaan, juuri heille merkityksellisistä elämänaiheista ja kokemuksista. Kirjasta löytyy 24 erilaista elämän reseptiä kuvituksineen. Kaikki reseptit ovat syntyneet aidoista elämänkokemuksista, jotka on rohkeasti jaettu kirjassa. Lapset astuivat ennakkoluulottomasti intensiiviseen luovaan prosessiin, jonka avulla rakennettiin luottamusta, riisuttiin naamiot ja luotiin yhteys toisiin.

Elämän reseptikirja -hankkeen tärkeimpiä tavoitteita on edistää empatiaa ja kehittää vuorovaikutustaitoja. Se on antanut lapsille mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan ja tutkimaan heille itselleen merkityksellisiä asioita. Elämän reseptikirja antaa myös aikuisille uutta näkökulmaa lapsiin. Kirjan avulla sekä aikuinen että lapsi voi oppia ymmärtämään paremmin itseään, muita ihmisiä ja elämää.

  • Kirjan voi ostaa omakseen lähettämällä viestiä painovoimapaja@gmail.com tai tulla paikanpäälle Painovoima ry:n tiloihin, osoite Sammonkatu 8, 15140 Lahti
  • Muut jälleenmyyjät: Painovoima Bites (Niemenkatu 30, 15140 Lahti) ja Museokioski (Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti)

Hinta 20€ / kpl