Auli Kokkonen

Voimat ja vastavoimat, kaiken yhteys ja erillisyyden kokemus jaksavat ihmetyttää ja inspiroida. Koen itsen ymmärtämisen osana kaikkea olevan avain elämän suojelemiselle ja rakastamiselle.

Auli Kokkonen on valmistunut muotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista ja toiminut pitkään vaate-, pakkaus- ja graafisena suunnittelijana. Tällä hetkellä työt ovat graafista suunnittelua omassa yrityksessä. Joogaopettajaksi Auli valmistui 2017 ja pitää erilaisia joogatunteja ja työpajoja, esimerkiksi runojoogaa ja rumpumeditaatiota. Aulin ohjaamat joogatunnit ovat usein hitaita ja tunnustelevia, monille sopivia. Rumpumeditaatio tapahtuu kannuksen eli kehärummun säestyksellä, ääni resonoi kehossa ja tuo syvän rentoutuksen.

Runot ja luova kirjoittaminen ovat kulkeneet mukana koko elämän ajan, julkaisuina oma runokirja Almanakka (Mediapinta 2017) ja mukana antologiassa O eli runoja päijäthämäläisistä orgasmeista (Runoryhmä 2018). Auli kirjoittaa tällä hetkellä runoja työnimellä Voimarunot – Sielurunot – Runomuotokuvat ja esittää runoja erilaisissa kokoonpanoissa sekä maalaa vesiväreillä runomaalauksia.

Yhteydenotot: auli.kokkonen@gmail.com / 044 544 5514