Tuutti – Cafe & Mate

instiTUUTIN cafe & mate

Painovoima herättelee vanhan taideinstituutin perintöä ylläpitämällä pohjakerroksen tiloissa yhteisöllistä pop up -kahvila- ja tapahtumatilaa. Omien tapahtumien ulkopuolella tilat ovat vuokrattavissa edullisesti sekä yksityisesti että yrityksille.

Painovoiman oma pop up -kahvila on avoinna tiloissa marraskuun ajan ke-pe klo 11-17 ja lauantaisin tapahtumien mukaan.

TUUTIN MARRASKUU:
to 8.11. Joulukorttien askartelupaja
to 15.11. Jouluinen askartelupaja – huopatyöt
la 17.11. Vegaanibrunssi
to 29.11. Jouluinen askartelupaja – lankatyöt
pe 30.11. Jouluinen kakkubuffet

Aukioloaikoina tarjolla Reilun kaupan kahvia, Raikastamon luomulimsoja ja -mehuja, makeaa sekä vohveleita suolaisella ja makealla täytteellä. Satunnaisesti myös keittolounasta. Tiskin takana häärii kesällä Mukkulan rannalta tutuksi tullut Mia!

Katso lisätiedot Facebookista!

Cafe & Mate

Aukiollessaan kahvilan erikoisuutena on mate-juoma, jota valmistetaan yerba mate -puun kuivatuista lehdistä. Luonnon terveysjuoma sisältää paljon antioksidanttea, vitamiineja ja kivennäisaineita. Matessa on kofeiinia, mutta se virkistää lempeämmin ja tasaisemmin kuin kahvi. Mate on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä on käytetty luonnonlääkkeenä vuosisatojen ajan. Mate mm. vahvistaa elimistön puolustuskykyä, edistää aineenvaihduntaa ja helpottaa ravintoaineiden imeytymistä.

Matea juodaan perinteisesti suodatinpillillä, jonka päässä on siivilä, mutta sitä voi myös hauduttaa ja juoda teen tapaan. Mate on alunperin sosiaalinen juoma, joten mate-koulutus sopii ohjelmanumeroksi myös ryhmille. Kysy lisää!

Lue lisää: www.matelaituri.fi

Tilavuokraus

Haluatko järjestää tapahtuman? Omat tai lapsesi syntymäpäivät? Etsiikö yhdistyksesi tiloja säännölliseen tai vähemmän säännölliseen käyttöön? Haaveiletko kahvilan pyörittämisestä? Kaipaako liikeideasi testiä konkreettisessa kaupunkiympäristössä?

Tiloja on kolme erilaista, yhdessä tai erikseen, sellaisena kuin tilanne vaatii. Kaikki tilat vuokraamalla saat käyttöösi kokonaiset 190 m2 ja aivan kävelymatkan päässä kauppatorilta!

Kahvilatilat yksityiskäyttöön

Vuokraa kahvion tilat pienen porukan illanviettoon tai vaikka yhdistyksesi/yrityksesi kokoontumistilaksi. Hinta 50€/2h, lisätunnit 10€ alkavalta tunnilta.

Tilat soveltuvat parhaiten max. 20 hengen ryhmille.

Omat ruoat ja juomat sallittuja. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat paikalle myös alkoholittomat tarjoilut sekä pienet tai suuremmat syötävät. Pyydä tarjous tuutticafemate@gmail.com!

Pop up -liike tai -tapahtuma

Oletko aina haaveillut pop up -kahvilasta tai pienestä putiikista, jossa voisit testata liikeideaasi, myydä tuotteitasi tai toteuttaa muita intohimojasi? Ota yhteyttä painovoimapaja@gmail.com ja keskustellaan lisää! Pidemmät vuokra-ajat aina sopimuksen mukaan.

Vuokratila 45m2

5,8m x 7,6m huone 18 € / h. Vuokraa yhdessä muiden tilojen kanssa tai erikseen vaikkapa luentotilaksi, myyjäisille, jooga- / muuhun harrastuskäyttöön tai järjestä vaikka lasten synttärijuhlat. Pidemmät vuokra-ajat, pyydä tarjous tuutticafemate@gmail.com!

Näyttely- /tapahtumatila 75m2

Jos mielessäsi on jotain, mihin muut tilat eivät yksinään riitä, tai haaveilet vaikkapa näyttelyn pystyttämisestä, aulatila on vuokrattavissa sopimuksen mukaan lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa. Tilassa on tyhjää tilaa sekä seinillä että lattialla, joten tila soveltuu moneen. Ota yhteyttä tuutticafemate@gmail.com ja jutellaan lisää!

Tuutti on osa Painovoima ry:n Impact Lahti -hanketta (EAKR).