Tulevat tapahtumat

Painovoima on mukana monessa!
You can find us at these events.

 

Miten taide luo rakkauden kulttuuria? Kuinka ymmärtää ja juhlia rakkautta yhteisöllisenä voimana? Rakkaus on enemmän kuin vain seksiä ja romantiikkaa. Se on suuri yhteinen voimavara, jonka mahdollisuuksia emme yhteisönä ole vielä kunnolla hyödyntäneet. Performing Love koostuu monipuolisista taidepainotteisista kohtaamisista, joissa yleisö pääsee yhä syvemmälle rakkauden teemoihin ja toisista välittämisen äärelle. Love Foundation ja Kiasman yhdessä järjestämä rakkaustapahtuma on osa Kiasman Ole hyvä -vuoden ohjelmaa. Tapahtuma pyrkii luomaan myönteistä ihmistenvälistä kanssakäymistä esittävän taiteen, keskustelujen ja musiikin avulla.

Love-silkkipainotyöpaja. Toteuttajana Painovoima ry.

Kehittäjäfoorumi on tarkoitettu kulttuuri- ja matkailualan toimijoille (taiteilijoille, freelancereille, tuottajille ja opiskelijoille) sekä myös kulttuurimatkailusta kiinnostuneille yrityksille, kuten ravintoloille ja kivijalkaliikkeille.

Kehittäjäfoorumissa kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja kulttuurimatkailun ajankohtaisista ilmiöistä ja hyvistä käytänteistä. Käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi hyvinvointi- ja kulttuurimatkailun yhdistäminen sekä kulttuurimatkailupalvelun tuotteistaminen. Kehittäjäfoorumissa pohditaan myös kulttuurimatkailua Lahden näkökulmasta ja ideoidaan uusia yhteistyöverkostoja sekä kehitetään kulttuurimatkailutuotteita. Paneelikeskustelussa mukana Painovoima ry:n Pekka Litmanen.

Tilaisuudet järjestetään osana ERS-rahoitteista Culture Tourism for City Breakers -hanketta ja niihin osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen 11.4. mennessä.

Tänä vuonna myös kadut ovat vihreät!

Lahden urbaanein korttelijuhla tulee jo seitsemännen kerran täyttämään Rautatienkadun musiikilla, tanssilla, taiteella ja osallistavilla ohjelmapisteillä. Liity seuraan selvittämään, mitä tänä kesänä tapahtuu!

Osallistavaa taidetta tarjoamassa myös Painovoima.